Despre noi

PMB Corp. s-a înființat ca o dorinta de a deservi la un inalt nivel calitativ piata automatizarilor (automatizari porti, usi garaj etc.) din România, oferind servicii in care managementul companiei se implica direct. Astfel , serviciile prestate fiind monitorizate direct, dorim sa devenim recomandabili și prin modul în care asiguram comunicarea post vânzare, garanția asupra lucrărilo, precum și prin intervențiile ulterioare.

Dorim sa punem in valoare viziunea noastra: „Incredere si perseverenta”.

Cu o experiență de peste 10 ani pe piata sistemelor automate de porti și uși garaj, marca BFT Italia și peste 5 ani pe piata P.S.I. (stingătoare și accesorii PSI), am creat o fuziune de experiență, dedicare, oglindind valorile noastre de viață în modul de funcționare al companiei si interactiunii cu clientii nostri.

Produsele și serviciile oferite sunt de calitate ridicata, fiabile in timp, venind cu documentația aferentă in spate.

Preturile noastre sunt la un nivel competitiv, dar niciodată nu vor fi sub nivelul pietei, întrucât strategia noastră de dezvoltare în timp, se bazează pe calitatea produselor și serviciilor oferite si pe o dezvoltare durabila, astfel incat nu vom oferi produse si servicii slab calitative, doar pentru a oferi „cel mai bun pret” din piata.

error: Continut protejat.