Design de interior

Fie ca vorbim de o casa nou construita, sau de o casa locuita, amenajarea spatiului interior contribuie intr-o mare masura la o stare de spirit cat mai placuta, la crearea unei atmosfere si unei ambiante cat mai pozitive, precum si pentru optimizarea fiecarui metru patrat din locuinta, dupa stilul de viata al fiecarei familii.

Dupa vizitarea locatiei, a discutiilor preliminare cu beneficiarul si intelegerea nevoilor acestora, vom veni cu propuneri de design interior, viziunea si dorintele pentru viitor proiectandu-se intr-o randare 3D, cat mai apropiata de amenajarea ulterioara a acestor spatii.

Propunerea noastra de colaborare, pentru o organizare cat mai buna si o eficientizare a acestui proces, consta in urmatorii pasi, parcursi impreuna cu dvs.

  1. Discutii initiale cu beneficiarul proiectului:

Intr-o prima etapa este foarte important sa intelegem nevoile dvs., stilul de viata, culorile preferate, stil de amenajare preferat, intrebuintarea fiecarui spatiu din locuinta, precum si orice alte cerinte speciale, pentru a avea un punct de plecare in amenajare.

2. Releveu spatiu:

In vederea intocmirii releveului spatiului ce se doreste a fi amenajat, vom asigura masurarea acestuia si ulterior vom realiza planul 2 D, in concordanta cu masuratorile efectuate.

3. Realizarea planului 2 D:

Realizarea planului de iluminare (pozitionare corpuri iluminat).

Pozitionarea utilitatilor pe plan (sursa apa, canalizare, instalatii etc.)

4. Amenajare 2 D:

Stabilire functionalitati

propunere de amenajare bidimensionala a spatiului

5. Mood board

Propunere gama cromatica

Propunere stil amenajare

Propunere tipuri mobilier

6. Amenajare 3D

Propunere amenajare 3D

Randari spatiu

Leave a Comment

error: Continut protejat.