Automatizari

ATHOS – automatizarea pentru porti batante

Vrei sa deschizi poarta cu telecomanda? Iata de ce un kit de automatizare porti Athos AC A25/40  de la BFT poate fi alegererea ideala!

In era internetului, care urmeaza secolului vitezei, confortul si timpul castigat reprezinta un plus pe agenda fiecaruia dintre noi. Te-ai hotarat ca vrei un sistem de deschidere automata pentru porti si ai ajuns pe www.magazin-automatizari.ro.  Am identificat impreuna cu partenerii de la Tritech Group, importator principal al automatizarilor marca BFT din Italia, motivele pentru care un motor Athos este optiunea potrivita pentru tine.

  1. Iti doresti un kit de automatizare pentru porti batante – Athos AC A25/40 este disponibil atat in kit A 25 (pentru porti batante cu greutatea de pana la 200 de kg si lungimea unui canat de pana la 2,4 metri) cat si in kit A40 (pentru porti batante cu greutatea de pana la 400 de kg si lungimea unui canat de pana la 4 metri)
  2. Ai nevoie de un echipament fiabil pentru automatizarea portilor tale – Athos AC A25/40  Kit de la BFT se remarca prin rezistanta in timp si un raport calitate/pret corect.
  3. Vrei sa iti instalezi singur automatizarea sau sa nu platesti foarte mult pe servicii de montaj automatizare BFT? Athos AC A25/40 kit este ușor de instalat.
  4. Consideri corect sa primesti garantia producatorului pentru automatizarea de poarta achizitionata? Toate echipamentele BFT vin cu garantia producatorului de 24 de luni. Pentru orice situatie neprevazuta iti vom sta la dispozitie.
  5. Cauti un echipament care sa fie flexibil si solid in acelasi timp, care sa fie rezistent la intemperii? Athos de la BFT este un motor realizat din materiale de calitate foarte buna, este produs in Uniunea Europeana si producatorul BFT garanteaza rezistenta maxima chiar si in conditii meteo dificile.

Indiferent ca alegi o automatizare de poarta batanta pentru locuinta ta sau pentru sediul firmei (care poate fi un depozit, o hala de productie, un centru logistic sau comercial, etc.) pune pe lista scurta de optiuni un Kit BFT Athos AC A25/40 de la www.magazin-automatizari.ro.

Kit-ul Athos AC A25/40 contine unitate de control ALENA SW2, doua motoare, doua telecomenzi Mitto 4, 1 set fotocelule, accesorii montaj. Gratie unitatii ALENA care are functie de incetinire la capat de cursa inchiderea si deschiderea portii este silentioasa, iar solicitarea mecanica asupra componentelor portii este redusa. Kit-ul Athos AC A25/40 este unul inovativ si cu caracteristici inedite in gama motoarelor cu functionare 230V.

Athos AC A25/40 iti va asigura confortul pe care il doresti, raportul calitate/pret corect pe care il meriti si fiabilitatea pe care o astepti de la un echipament produs in Uniunea Europeana.

Postari

Leave a Comment

error: Continut protejat.